Lazy cafe & brunch

Aldente on the Road

Mivel szerencsére elég gyorsan kinőttük az Aldente Bistro 50 nm-ét, 2018. februárjában megnyitottuk pár háztömbre az Aldente kistestvérét, az Aldente on the Road-ot, ami egy kis rosticceria (olasz street food). Reggel 8-tól kávéval, édes és sós reggelivel várunk mindenkit, míg 11 órától mindennap változó, meleg ebédet is találtok nálunk, egy dolog biztos, hogy mindennap készül lasagne.

Aldente Bistro

A kis családi olasz éttermünk 2016. május 7-én nyitott meg a Krúdy utcában. Azért is itt, mivel Marco-nak is és nekem is nagy szerelmünk a Palotanegyed, amióta ismerjük egymást itt is élünk, immár bő tíz éve. Bár nagyon kicsi a hely talán pont ez adja a hangulatát, ha betérsz hozzánk olyan, mintha hirtelen Olaszországba csöppentél volna főleg mivel a csapat nagyrésze is olasz. A konyhánk a dél-olasz házias ízekre épít, megtaláljátok nálunk a legtöbb klasszikus pasta-t, de készítünk házi tésztákat, salátákat, és találhattok az étlapunkon bárányt, sőt tengeri herkentyűket is.  Anna

Padron

Tasting Table

Apricot Coffee

Hiszünk abban, hogy egy finom, friss és szakértői kezek alatt készült kávé, valamint pár kedves szó egy idegennel reggelente, feldobja mindenki napját. Ha ezzel Te is egyetértesz, akkor nálunk van a helyed! Autentikus hangulatú, mégis modern és fiatalos kávézó a 8. kerület egyetemi és művésznegyedében, családias környezetben. Látogass el honlapunkra és tudj meg többet rólunk, mert a finom kávékon kívül sokkal több mindent csinálunk, például: Home Barista Tréningel, vagy hamarosan induló Afternoon Tea session-re is lehet jelentkezni. 

Lumen

2017 őszén nyitotta meg kapuit a NagyLumen, mely mára az egyik legizgalmasabb koncerthelyszínné nőtte ki magát Budapesten, ahol a szabadzenétől kezdve a népzenét át színházi előadások is helyet kapnak. Ugyanakkor időről időre feltörekvő magyar csapatok is játszanak itt. Sőt olyan nemzetközi sztárok is felléptek már, mint az amerikai Ken Vandermark vagy Barre Philips jazz legenda. 

Bisztró Nyúl

coffee bar. art gallery. turntables/lemezjátszók

Zappa Bisztró

Tudtad-e, hogy nálunk található a város - vagy az ország egyetlen mulatóhelyen lévő védett falfestménye - 3D hatású perspektivikus utcakép, vagy valami ilyesmi... Nem vicc, vagy 5 kg a dokumentációja!!!! Ja és ezen a helyen működött a kilencvenes évek elején kultikussá vált Tilos az Á, ha még mond valamit!

Kis Lumen

Egyszer volt hol nem volt, volt egy kis galéria, mely kávézóként is működött. Innen indult negyed-hódító útjára 2008. januárjában a Lumen Kávézó. Jelenleg kávézó és bárként üzemel a mediterrán hangulatú Mikszáth téren.  Lumen történelem