Bródy Room

Húsz négyzetméter, hússzor ennyi izgalmas sztori, számos műtárgy, valamint egy galerista, aki megeleveníti az alkotásokban rejlő lenyűgöző történeteket az érdeklődők előtt. A Vadász Ildikó vezette Bródy Room pont olyan, mint mindenki kedvenc nappalija: itt jól megférnek egymás mellett a kortársak, a klasszikus modernek, a nagyi fotói vagy a figyelemre méltó iparművészeti alkotások.

Molnár Ani Galéria

A 2009-ben alapított Molnár Ani Galéria kurátori koncepció alapján szervezett egyéni és csoportos kiállításain Magyarországon és külföldön egyaránt a magyar és kelet-európai kortárs művészet bemutatására fókuszál. Nyitott a művészi kifejezés legkülönbözőbb médiumaira, rendszeresen szerepel rangos nemzetközi vásárokon, szoros kapcsolatot épített ki a külföldi művészeti szcénával.

TOBE Gallery

A TOBE Gallery fókuszában a kortárs fotográfia és a kollázsművészet áll. A galéria 2013 októberében Opitz Tomas és Puskás Bea által nyílt meg azzal a céllal, hogy teret adjon olyan ibero-amerikai és hazai kortárs alkotók munkáinak bemutatására, akikben a magas művészi minőségre való törekvés kísérletező kedvvel párosul. Már a kezdetektől egy egyedi, megkülönböztethető profil kialakítására törekedett a galéria, így gyorsan meghatározó platformmá fejlődött a magyar fotográfusok számára is. A galéria által képviselt alkotók között elismert és feltörekvő művészek egyaránt megtalálhatóak.